Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.06.2015, 21:34
bódyń napisał(a):Wyświetl post
Stilic ze jest wolny to widac bylo. Ze unika walki ale mial troche tych asysta i bramek. Ciekawe czy przyjdzie nas lepszy grajek co wyrobi lepsza punktacje kanadyjska. Ale lepiej cos bełkotac o meczetach
Może ilość goli i asyst rozłoży się na kilku zawodników? Nasza gra była nadmiernie uzależniona od 1 piłkarza przez co za bardzo przewidywalna. Dodając duże wahania formy Stilića i mamy obraz zespołu nadmiernie uzależnionego od jednej gwiazdy.

Życie nie znosi próżni - jak odchodził Melikson były jeszcze większe płacze - a ja się z tego śmiałem i śmieję. Bo wolę kilku solidnych graczy niż 1 gwiazdę w dodatku z olbrzymimi wachaniami formy.

BTW
Ciekawe gdzie Semir wyląduje - bo na razie nie słyszę żeby Legia czy Lech polowały na niego? Może Gdańsk? Wrocław? Sam jestem ciekaw jak go cenią nie kibice ale trenerzy i prezesi. Jeśli gdzieś trafi poniżej - znaczy nie specjalnie.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując