Wyświetl pojedynczy post
hiszpan00
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.06.2015, 16:09
Na najgorszą propagandę można się natknąć czytając WP (zarówno artykuły jak i komentarze, już zostawili w tyle nawet Onet). Czy może zatem dziwić, że pseudo-partie "resortowych dzieci"typu PO i inne twory mają jeszcze takie poparcie jak robi się ludziom "wodę z mózgu" w TVN czy w większych mediach internetowych typu wspominane Onet, WP czy Interia. Niestety "dzięki" takim przekazom, już mogłem się spotkać z opinią typu Duda już rujnuje Polskę lub jak wygra PiS w najbliższych wyborach to o 06:00 bez wyjątku do każdego zapuka CBA a wojna z Rosją to kwestia czasu.
A teraz konkurs kogo to cytat:
Cytat:
"Uważam, że PO to twór sztuczny i pełen hipokryzji. Oni nie mają właściwie żadnego programu. Nie wyrażają w żadnej trudnej sprawie zdania. Nie występują pod własnym szyldem, bo to ich zwalnia z potrzeby zajmowania stanowiska w trudnych sprawach. To jest oczywiście gra na bardzo krótką metę. Udają, że nie są partią, a nią są. Udają, że wprowadzają nową jakość, że są tam nowi ludzie. (...) O PiS nie chcę mówić. Tam są moi przyjaciele. (...) Samego PiS nie chcę oceniać, jest tam dużo wspaniałych ludzi".
Ostatnio edytowane przez hiszpan00 : 08.06.2015 o godz. 17:22.