Wyświetl pojedynczy post
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.06.2015, 22:15
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Jak na czas który miał do dyspozycji, TAK MOSKAL WYKONAŁ KAWAŁ DOBREJ ROBOTY. Dlatego co poniektórzy już by go chcieli zwalniać.

W porównaniu do Smudy i Probierza to arcytrener.

Nie kluczowych tylko "starych" którzy u Smudy mieli plażę bo wszystkiemu winni byli ci za 5 zł. Brożek zawsze żeby strzelić bramkę potrzebował 3 okazje.

Nie rozśmieszaj mnie z jesienią bo od dwóch lat jesień to sparingi za 1,5 punktu. Skoro na jesieni byliśmy tacy zajebiści to co się stało przez zimę? Kolejny rok z rzędu? Już ci napisałem co, Smuda mógł wygrywać tylko mecze o czopkę gruszek, na wiosnę takich meczy jest mniej to i Smuda traci rezon.

Wyniki a gra to zasadnicza różnica, za grę jej obraz, atrakcyjność odpowiada trener, za wyniki nie koniecznie. Czy to że Jop walną swojaka w 90 minucie jest winą Kasperczaka? Czy to ze Stilic nie potrafi trafić do pustej bramki jest winą Moskala?

Bo Moskal przyszedł w momencie kiedy każdy punkt był istotny i pakowanie w takiej sytuacji młodych do grania jest ryzykiem. Smuda na jesieni mógł młodych ogrywać bez dużych konsekwencji, a mimo to tego nie robił.

Na razie Probierz jest kilka poziomów wyżej od Moskala. On rozumie, że jak ma wyrobników to nie mają grać tikitaki - mają być wyniki i mają wygrywać. Jeśli jego drużyna dobrze przeszkadza to dlaczego mają grać coś innegi?

Probierz ma wyniki nie mając drużyny więc nie zapędzaj się za bardzo z tym "arcytrenerem".
Z Moskalem jest troszkę jak z Małeckim. Coś tam pokazuje, młody zdolny ale, żeby na tym się nie skończyło taki wiecznie młody i zdolny ale bez żadnych wyników.

Jeśli coś coś takiego przytrafi się raz czy dwa to nie jest wina trenera. Ale takie rzadkie przypadki u Moskala się zdarzają praktycznie non stop.

Moskal przegrał wszystkie ważne mecze więc nie wiem czemu się tego czepiasz u Smudy.
Wiosna Moskala = wiosna Smudy. Ale Ty twierdzisz, że z jakiegoś powodu Moskal jest arcytrenerem?

Arcyskutecznie wygrał tak ze dwa mecze

Jeśli drużyna Moskala będzie te sparingi o czapkę gruszek grała gorzej niż Smuda to arcyważne mecze będziemy przegrywać w końcówce z Termalicą a nie Legią.