Wyświetl pojedynczy post
adas123
Senior Member

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.06.2015, 13:11
Najlepszy mecz: 2 1 w Derbach, to zawsze najważniejsze
Najgorszy mecz: Parę było takich, że żal patrzeć ale ja bym tutaj stawiał na mecze w których albo nas kręcili albo
traciliśmy bramki w ostatnich minutach. Najgorzej moim zdaniem z Pogonią na R22 w rundzie mistrzowskiej 2-2. Gdyby tam były punkty a nie punkt to kto wie jakby to poszło dalej.
Plus sezonu: wywalenie Bednarza, Smudy i mimo wszystko te transfery które jak na naszą bide(o tym w minusach bedzie) nie są najgorsze, a na pewno adekwatne do sytuacji i w przypadku Jovica czy Barrientosa(wierze ze chopaki sie rozegraja) to nawet przyszłościowe.
Minus sezonu:
1.Niewątpliwie kryzys finansowy, który wiecznie się 'skończy po sezonie', a jest tak samo chu-jo-wo. Co powiązane: brak sponsora, co przy takiej marce jaką jest Wisła jest co najmniej dziwne. I martwi ale mnie osobiście nie dziwi postawa Telefoniki ( i Cupiała), którym chyba się kończy chęć budowania Wielkiej Wisły. Co ma tez plusy bo bezmyślne zwiększanie długu przy marnych szansach zysku mogłoby nas pogrążyć całkiem.
2. Frajerskie tracenie bramek w końcówkach (pomimo niezłej gry) = zaprzepaszczenie miejsca dającego grę w LE(kopia od kolegi wyżej)
3. Czasami dziwne zmiany i dawanie zarobić starym wyjadaczom na premiach meczowych, zamiast na te pare minut puszczać kogokolwiek młodszego i z większymi ambicjami o rokowaniu na przyszłość nie mówię.

Jeśli chodzi o przyszłość to myślę, że każdy z nas wierzy, że jakoś to się naprostuje na własciwie tory. Może zaskoczy Zając, może Kościelniak, może uda sie jakiś rozsądny transfer i zapomniani piłkarze typu Cywka u nas wystrzelą. Dobrze by było gdyby nasi braki nadrabiali ambicja bo od niej w dużej mierze zależec będzie nasza pozycja w tej dziwnej lidze. gdzie każdy może wygrać z każdym, a nawet po kiepskim sezonie zasadniczym, można sporo jeszcze ugrać. Nowe nadzieje od lipca, jak co roku
Ostatnio edytowane przez adas123 : 07.06.2015 o godz. 14:59.
Odpowiedz cytując