Wyświetl pojedynczy post
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.06.2015, 12:04
Barti napisał(a):Wyświetl post
...
A Ty naprawdę myślisz, że ja od prawie ćwierć wieku przychodzę dla piłkarzy, nie dla Wisły? Widzę jednak pewne sprawy nieco inaczej niż Ty - trochę piłkarzy, którym zależało i zależy przeżyłem... Dla Ciebie - po tym co piszesz - wyniki decydują o tym, czy piłkarz ma wyjebane, czy jednak nie. To troszkę uproszczone stawianie sprawy, nie sądzisz? Ci sami piłkarze, którym zarzucasz, że wszystko mają w dupie, gdyby tylko utrzymali wynik w Białymstoku albo nie zostali skrzywdzeni w Warszawie przez sędziego i przywieźli stamtąd zwycięstwo byliby wtedy dla Ciebie wystarczająco waleczni?

szprotson napisał(a):Wyświetl post
na czym polega to olewanie Stilica bo nie kumam?
Oczekiwania powinny być w stosunku do 11 piłkarzy a nie jednego...
Oczekuję od każdego tyle ile wg mnie potrafi. Nie oczekuję cudów po Boguskim, więc wystarcza mi to co pokazuje ostatnio. Więcej niż ostatnio pokazuje wymagam od Głowy, wiem jednak, że wieku nie oszuka i będzie już tylko słabiej (choć nadal będzie dawał nam dużo spokoju w tyłach). Od Stilica - którego cenię za umiejętności piłkarskie - wymagam jednak lepszej gry. Drepta jak zawsze, zawala jak nigdy - i myślę, że jest to spowodowane olewaniem klubu, swoich obowiązków, bo wie, że w nim nie zostanie...
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 05.06.2015 o godz. 12:09.