Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.06.2015, 19:45
radek2323 napisał(a):Wyświetl post
Michał Mak napastnik od 2011 w Bełchatowie 33mecze 4gole Mateusz Mak pomocnik od 2011 w Bełchatowie 30meczy 4gole słabo troche wiem kontuzje itp. ale czy oni będą realnym wzmocnieniem ? Osobiście w ogóle mnie nie przekonują no może jako uzupełnienie ale nie realne wzmocnienie drużyny.
Nie lubię tendencyjnych wpisów.

Michał Mak ma w tym sezonie 8 asyst. Stilić około 10. Co do goli - liczysz te zdobyte w ekstraklasie. W poprzednim sezonie Bełchatów grał w I lidze - tam Michał strzelił 10 goli.

Pisząc że grają od 2011 w Bełchatowie "zapominasz" że tak naprawdę grają dopiero 2 sezon w pełnym tego słowa znaczeniu. Pierwsze 2 sezony to adaptacja do drużyny/albo kontuzje. Zresztą w tym sezonie kontuje obu braci nie oszczędzały.

Dla mnie byliby świetnym wzmocnieniem. Coś wreszcie by się działo na skrzydłach.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując