Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.06.2015, 09:52
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Podsumowując - zarabiasz grosze bez grupy a rozwalasz sobie przygotowania do sezonu. Pytanie czy warto?
Przy naszej nędzy kadrowej i słabiźnie wg mnie nie.
No tak, przygotowania do sezonu, czyli morderczą walkę o grupę mistrzowską. I potem będzie dzień świstaka, ponieważ L i L bedą za wysoko a i zawsze znajdzie się taka 'jaga' której nie będzie się chciało odpuscić walki o MP.

Ogryzek,
moim zdaniem takie coś na długo odbija się czkawką na frekwencji, tak jak odbił się i nadal odbija (sic!) bojkot, który skłócił kibiców na lata. Więc każda taka kalkulacja to zielone światło dla sędziow do robienia wałków, to przyzwolenie dla sąsiadki by awans wywalczyć przy zielonym stoliku i milion wałów przez duże W do ktorych nadal przyzwyczaja nas 'ekstraklasa'.

Z mojej strony nie, nie i jeszcze raz nie dla takich postaw na boisku.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując