Wyświetl pojedynczy post
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.06.2015, 13:39
Ketjow123 napisał(a):Wyświetl post
Po pierwsze :

A czy Wisła nie obracała tymi pięniędzmi samodzielnie ? Przecież nie ingerowała w to jakaś osoba trzecie ?
Tylko właściciel którego raczej nie mozna określić osobą trzecią

Po drugie:

W ilu złych decyzjachi podejmowanych przez zarząd ingerował osobiście Pan Bogusław/Telefonica ?
Albo podaj jakąś konkretną sytuacje kiedy to Pan Bogusław/Telefonica wtrącił się w sposób obracania pożyczoną gotówką ? Tylko konkretne sytuacjie a nie jakies ogólniki.
Wojtusiu...
Wisła nie obracała tymi pieniędzmi samodzielnie. Ingerował w to Cupiał, który w świetle prawa był osobą trzecią, bo nie był ani właścicielem, ani prezesem, ani nawet księgowym w tej firmie.
A złe decyzje?
A kto nakazywał zwolnienia coraz to nowych trenerów i płacił w tym samym czasie co najmniej dwóm albo czasami i trzem trenerom jednocześnie?
Kto wyrzucał niektórych piłkarzy za to tylko, że ośmielili się powiedzieć coś nie tak o zarządzaniu klubem?
Sprzątaczka w klubie? Kto zmuszał do odejścia takich piłkarzy jak Szymkowiak za to, że ten skrytykował politykę transferową?
Cytat:
Więc jak to się stało?
- Byliśmy akurat z Wisłą na obozie w Turcji. Mieszkałem w pokoju z Maćkiem Stolarczykiem. Spaliśmy akurat po treningu i nagle dostałem telefon, że zostałem sprzedany do Trabzonsporu.
Rozumiem, że nie było zachwytów?
- Cały czas prawie spałem. Powiedziałem tylko: „dobra, dobra” i położyłem się dalej. Doszło do mnie dopiero, gdy zadzwonili po raz drugi, informując, że samolot do Trabzonu już czeka. Co było później, wie już tylko mój menedżer. Trzy dni rozmawialiśmy o kontrakcie, tak nie chciałem tam zostać.
Jesteś przekonany, że trenerów zwalniał, a zawodników sprzerdawał Basałaj, Mielcarski, Bednarz czy kto tam jeszcze?
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując