Wyświetl pojedynczy post
Galonek
Senior Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.06.2015, 12:00
szorstki napisał(a):Wyświetl post
O tak, iście motywująca byłaby ta mowa.
Szanowni Państwo
W najbliższym czasie nie zamierzam za bardzo interesować się naszą firmą. Nie będzie podwyżek, premii świątecznych. Nie będzie nowych inwestycji ani nawet nowej wykładziny i darmowej kawy w bufecie. I wodę też musicie sobie w lecie kupić sami. I sprzątać też bo sprzątaczki zwolnię. Ale oczywiście liczę na waszą lojalność i że nadal będziecie zap...ć jak zawsze. Cel pozostraje niezmienny a nawet liczę, że sprzedaż wzrośnie o 20 %. Co najmiej o 20. I każdego, kto się wyróżni wyp...e pierwszego.

Rozumiem, że po takiej mowie każdy w robocie łapie za łopatę, długopis czy co tam ma i zapi..la...
Lepsze to niż późniejsze trzepanie gruchy na forum przed każdym oknem transferowym albo wieczne liczenie na lepsze jutro, które kończy się zawsze tak samo: "kur.w.a, znowu nas oszukali".

Mogę mówić tylko za siebie, dlatego powtarzam, że ja wolałbym jak najdokładniej wiedzieć na czym stoję. Piszesz, jakby BC był jakimś gołodupcem, ale rzeczywistych powodów dlaczego nie wykłada na klub JAKIEJKOLWIEK kasy (nie mówię o dużych kwotach) również nie znasz. A podejrzewam, że chciałbyś poznać.
"Przejąłem zespół na ostatnim miejscu, więc ani nie spadłem, ani się nie utrzymałem".

BYŁEŚ NA MECZU Z (7)EGIĄ? TO JUŻ WIESZ JAK TRAFIĆ NA KOLEJNY!!!
Odpowiedz cytując