TS&ZKS napisał(a):

|
A co do meczu. Kolejny raz ten pseudo trener berg się kompromituje. Cały kraj widzi wałki, a ten twardo twierdzi, że sędziowie im przeskadzają i ich krzywdzą. Kolejny warszawski paranoik. Niestety, ale ludzie w 7egii nie mają honoru co pokazali już nie raz.
|
Zacytujmy więc paranoika Berga:
Cytat:
- Pojedynek z Wisłą będzie sędziował bardzo dobry arbiter, który ma doświadczenie w rozgrywkach europejskich. Dobrze, że pozwala na bardziej fizyczną grę. Myślę, że jest to jeden z najlepszych polskich sędziów. Na razie skupiamy się tylko na sobie i na tym, jak mamy zagrać - twierdzi przed niedzielnym starciem z Wisłą Kraków Henning Berg.
- Ważnym jest, aby sędziowie dobrze wykonywali swoje zadania, chociaż ich praca nie należy do łatwych. Czasami zdarzają im się błędy - tak samo jak trenerom i piłkarzom. Kontrowersje w meczu z Jagiellonią nie były uzasadnione. Nie rozumiem dlaczego wszyscy są rozczarowani, przecież arbiter podjął wówczas bardzo dobre decyzje. Nie rozumiem, dlaczego wszyscy teraz o tym dyskutują. My w przeszłości byliśmy kilkakrotnie krzywdzeni przez sędziów - dodaje szkoleniowiec mistrzów Polski.
|
Czy to wymaga komentarza - chyba nie.
Mam nadzieję, że w niedzielę będzie się Berg tłumaczył z porażki oczywiście tym że znowu ich skrzywdzono.
Ktoś tu wysunął pomysł, żeby podłożyć się Amice w przypadku porażki z Ległą - mam nadzieję, ze ten ktoś albo się nie wyspał albo zażył jakieś specyfiki. Należy pamiętać,że przydupasami amikorza są pasiaste damy...