Wyświetl pojedynczy post
ladek1989
Senior Member

Od: 04.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.05.2015, 22:25
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
63.5 kg, jak tak czekasz na spełnione obietnice Dudy to gdze byłes jak Bulowi trzeba było wyliczać co zrobił, co zawalił itd? Najgorsi są właśnie tacy pieprzeni hipokrycie. Głosował na s....ysyna z WSI, na kłamcę, złodzieja, zdrajcę a teraz pierwszy do szczekania na Dudę. Takich ludzi trzeba eliminować z życia publicznego.
To całe stado popleczników Bronka, tych, którzy firmowali jego osobę swoim nazwiskiem czy wizerunkiem to banda zer. Rozumiem, że można było na niego zagłosować, może ktoś na prawdę jest taki chory, że bojąc się PiSu głosował na Bronka ale ta banda zer, tych aktorów, sportowców, celebrytów, która szła za nim w ogień to są zwykłe łajzy.
Historia lubi się powtarzać i zataczać koło. Popierać dziś PO i Bronka to tak jakby być za PZPRem. Zastanówcie się ludzie co wy robicie.

Jak ja obserwuję co to się wypisuję to ja tracę wiarę w ludzkość. Czy nie potraficie normalnie dyskutować? Zawsze musicie dzielić ludzi? Wrzucać, segregować, wyzywać? Jesteście tak ograniczeni, że nie rozumiecie, ze ktoś może mieć różne zdanie? Może niektórzy ludzie nie wierzą w cuda, są zniechęceni obietnicami bez pokrycia jakimi nas karmią WSZYSCY POLITYCY i nie wierzą tak łatwo, że da się wszystko zrobić, że obietnice za miliardy złotych to nie bułka z masłem a budżet to rozciągana guma. A to, że ktoś ze sportowców poparł Bronka to co takiego? Jego decyzja, jego wola. Czemu ktoś musi być od razu wyzywany?

Z drugiej strony racja, że pojawiające się już hejty na Dudę to poziom dna. Ci którzy go krytkują, powinni sobie dać na wstrzymanie. Narób go wybrał, więc niech się sprawdza w działaniu. Na pierwsze rozliczenia przyjdzie czas za jakiś dłuższy okres prezydentury. A że niektórzy dziennikarze będą ujadać bez powodu i wymyślając sobie powody to pewnik, tak jak, że niektórzy będą go ubóstwiać-podobnie jak było w przypadku Bronka. Ja dawno uważam, że w tym kraju nie ma rzetelnych dziennikarzy.... Niestety.
Ja mam nadzieję, że na tym forum nie zapanuje święta prawda i będzie można rzeczowo dyskutować, bez bycia wyzywanym za inne poglądy. Żeby nie wyszło na to, że krytykujecie jedno zakłamanie (które ma de facto miejsce), a zaczniecie żyć według innego.

pozdrawiam
Odpowiedz cytując