Wyświetl pojedynczy post
TSWthedues
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.05.2015, 22:01
najbardziej śmieszą mnie te wyliczenia niczym głuchy telefon, na początku było chyba 100mld zł a na końcu już niektórzy politycy Peło powtarzali 350mld zł To się nazywa rozmach, normalnie wypisz wyczytaj w słowach Siary

Co przez 8 lat robiło PO, żeby zatrzymać emigrację młodych aby nakłonić ludzi do rodzenia większej liczby dzieci?
NIC! Dosłownie NIC! a Prezydentowa jeszcze śmiała mediach oświadczać, że emigracja to dla ludzi szansa!
Teraz przychodzi nowy Prezydent, który chce! przynajmniej chce i leży mu w sercu(dobro tego kraju), żeby Polacy za 30 lat nie stanowili narodu dziadków to mu się kłody pod nogi rzuca i śmieje z jego propozycji! a ten sam rząd nie potrafił zrobić nic w tej kwestii, zresztą znamienne są słowa rozmowy Wojtunik Bieńkowska na temat górnictwa. W ten właśnie sposób myślano o przyszłości gospodarki węglowej i tak samo myśli się o przyszłych pokoleniach. Cytując klasyka "co my się będziemy martwić jak za rok będzie rządzić opozycja" :/

Kocham ten kraj, ale nie mogę już patrzeć na tą partię tapicerów(Cimoszewicz tak swego czasu mawiał o PSLu - partia stołków) byleby się nachapać i zjeść za Państwowe porcję ośmiorniczek a naród w dużej mierze liczy od miesiąca do miesiąca na co wydać ostatnią złotówkę.

Oglądał ktoś wczoraj Belkę w TVN24? Mówił ten (celowo) "komediant" na temat frankowiczów oczywiście w wyrafinowany sposób oświadczył, że da się pomóc ale nic na tzw. chybcika - czyli ile ten koleś potrzebuje czasu na to, żeby Polski urząd zareagował?! 5 lat!? to są kpiny z ludzi! no ale jak się zarabia 100 tyś złotych miesięcznie to czas płynie bardzo wolno... aaa i bardzo ważne dodatkowo oświadczył, że nie można banków za bardzo dociskać bo poupadają! Jak dla mnie to mogą się wykrwawić na śmierć! i tak znajdą sobie posadki u konkurencji!
Ostatnio edytowane przez TSWthedues : 27.05.2015 o godz. 22:09.
Odpowiedz cytując