|
Mnie zawsze poraża ludzka naiwność i głupota. Żyjemy w XXI wieku, 70 lat temu skończyła się II wś. Po tej wojnie był jeszcze czas komuny czyli dożynania "watah" na naszej Ojczystej Ziemi - tj fikcyjnych procesów i skazywania na karę śmierci Żołnierzy Wyklętych.
Można założyć, że hardcorowo było do roku 1960, a więc 55 lat temu. Do tego do 89 roku żyliśmy w propagandzie komunistycznej.
I co, minęło 70 lat od rzezi II wś, 55 lat od rzezi komunistycznej, 26 lat od propagandy komunistycznej i nagle każdy leming wierzy, że żyjemy w jakichś krystalicznie czystych czasach!!!
Przecież propaganda nie istnieje, układy nie istnieją, spiski, zabijanie własnych rodaków to fikcja. Oczywiście, bo jak niby tak można robić? A tak samo ....a jak robił Stalin, Hitler i inni. Czerwoni mordowali, brunatni mordowali, tworzyli propagandę a Wy naiwniacy myślicie, że dziś wszystko się odbywa normalnie, fair?
Przypomnę, że dalej są na świecie kraje stricte komunistyczne, z obozami pracy, z propagandą tak absurdalną że aż śmieszną (chociaż czy ta nasza nie jest śmieszna?) więc na jakiej podstawie wy zakładacie, że rządy w USA czy Europie zachodniej to rządy pokoju, miłości, to rządy niewiniątek?
Odnoszę się pośrednio do twierdzeń o fałszowaniu wyborów. Jedyna obrona lemingów jest taka "taaa, w wolnej Polsce fałszowaliby wybory? Niemożliwe to jest, weź się w łeb jebnij", no a ja właśnie piszę, że ....a możliwe! Bo skoro fałszowali i ustawiali wszystko 26 lat temu to dlaczego nie dzisiaj?!!! Najlepsze w tym wszystkim jest to, że totalitarny system tworzyły takie szmaty jak Leszek M., Wojciech J. i inni, którzy dziś tworzą nowy system lub byli autorytetami w tej "wolnej" Polsce więc tym bardziej racjonalne jest twierdzenie, że skoro te same świnie i ich ideowe dzieci tworzą system to jest on przesiąknięty starymi zasadami.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
|