Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.05.2015, 15:09
Racja, żyjemy w wolnym kraju i każdy zasługuje na szacunek. Ale działa to też w drugą stronę i kazdy może skrytykować drugą osobę. A, że przyszło mi się odnieść do zdrajców to nie mogło się obyć bez mocnych słów.
Jeśli ktoś popiera rządy PO to jest nikim. Jeśli ktoś używa do zdyskredytowania PiSu takich argumentów jak dziennikarze mainstreamowi to jest żałosny i śmieszny.
Jak chcę posłuchać .......enia to włączam TVN czy TVP więc po co jeszcze tutaj mam czytać te mądrości lemingów i ich plucie jadem i straszenie?
Jakie będą rządy Dudy to się okaże, co będzie na jesieni to się okaże. Na pewno nie ma co z góry ferować wyroków i nie można używać argumentów takich jakim posługują się pseudo dziennikarze i POlitycy bo to czyste świństwo.
Nadmiernie przezorni względem PiSu a pozwalający na kłamstwa, złodziejstwo POwców i Komora, żałosne.
Różnica między takimi typami a sporą częścią, która poparła Dudę właściwie tylko po to żeby Bronek nie wygrał jest taka, że my jak będzie trzeba to się ogarniemy i na Dudzie sucha nitka nie zostanie, bo się nie dajemy dymać. Wam z kolei plują w twarz od 8 lat i się cieszycie wmawiając wszystkim dookoła, że deszcz pada.

I jak chcecie lepszej Polski to trzeba kolegów zdrajców nazwać zdrajcami i musza swoje grzechy odpokutować. A samych zdrajców trzeba do więzienia albo za granice wyjebać. Nie może być znowu grubej kreski i udawania, że się nic nie stało bo później znowu to gówno przesiąknie do życia polityczno-społecznego i znowu to gówno zacznie tworzyć coś na wzór elit czyli kółka wzajemnej adoracji.
Może porównanie na wyrost ale tak jak za komuny spora część Polaków to były ....y nie ludzie (mówię o tych wszystkich orędownikach czerwonego systemu o konfidentach itd) tak i teraz te wszystkie POjeby to dla mnie coś na wzór tamtych komunistycznych kurew, a ci wszyscy oświeceni co to udają, że deszcz pada to tacy pożyteczni idioci. I właśnie takich ludzi trzeba trzymać z dala od Polski bo oni już pokazali na co ich stać. Pokazali, że dług publiczny 1 bilion złotych, że kłamcy, którzy mówili o obniżaniu a podnosili podatki, że niewyjaśnione, ba nawet palcem nieruszone afery typu amber gold czy nagrania od Sowy, rola Polski jako popychadła w UE, kradzież pieniędzy z OFE, prowokacje milicyjne i zatrzymania niewinnych ludzi, rozdawanie Polakom mandatów za wszystko, nietknięta sprawa Smoleńska i trupy związane z nią itp itd to nic dziwnego dla nich. I czym jest taki człowiek jak nie zdrajcą interesu polskiego?
Zdrajcy nie mogą tworzyć elit, mediów, nie mogą wchodzić w skład rządu a idioci ich popierający nie mogą mieć prawa do siania swojego chorego defetyzmu bo sami się w życiu skreślili popierając POjebów.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując