Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.05.2015, 20:26
Moje podsumowanie kampanii:

1. Moje zdanie na temat PiSu i Duda vs Komorowski ewoluowało. Ostatnie tygodnie to sporo nowych faktów w tej układance.
- dalsza jazda po PiSie w mainstreamie zamiast wymiany partii PiS za PO - tak by było gdyby PiS był w układzie - ale zamiast tego mamy Kukizów, 20%, Balcerowiczów itp. Tak więc pozwala to wysnuć tezę, że PiS jest po drugiej stronie barykady i nie jest ta partią, która ma docelowo zastąpić PO.
- te 42% w sondażach, o których mówiono na taśmach od Sowy - nigdy takiego sondażu nie widziałem
- opis w książce Sumlińskiego jak to w latach 90-tych służby specjalne inwigilowały m.in. Kaczyńskiego, Olszewskiego itd - to kolejna wskazówka, że raczej (przynajmniej do tamtej pory) Kaczyński nie był w układzie

2. Szkoda, że ankieta na tym forum powstała tak późno ale można zakładać, że wynik wiele by się nie zmienił. Zagłosowało raptem 100 osób, w poprzedniej ankiecie chyba koło 300. Niemniej ten wynik 90 do 10 jest piękny i pokazuje, że chociaż to forum od dawna przestało być tym kibicowskim forum Wisły Kraków to jednak poglądowo trzyma się w miarę. Zapewne połowa z tych 10% na Bronka to jacyś jebani POwscy najmici i ludzie nie mający z kibicowaniem nic wspólnego.

3. Nigdy tak nie postrzegałem Polski i było to dla mnie stwierdzenie głupie, debilne ale chyba zaczyna mi być za ten Kraj wstyd, nie wiem, może jednak nazwać to inaczej niż wstydem, może to w....ienie?
To co się dzieje przez ostatnie tygodnie kampanii, te mordy Kraśków, Tadli, Lisów, kolejne nagrania od Sowy, ten "zamach" na Komorowskiego, to odpieranie zarzutów odnośnie książki Sumlińskiego przez Bronka, to sprowadzenie na glebę chłopaka za okrzyki "WSI, Pro Civili", te przeprosiny Kraśki (wypowiedziane z obrzydzeniem) za pomowienia Lisa i Karolaka i do tego jednoczesne przeprosiny za program Pospieszalskiego, to zdjęcie programu Pana Janka, te mordy Salety, Karolaka...
....a, dokąd zmierza nasz Kraj? Czy to kiedyś się skończy? Co robić, uciekać, głosować, wychodzić na ulicę, załamać się?

4. Ten brak logiki i świństwo wyborców, sztabowców, kolegów Bula, prują się do Dudy o rzekome blokowanie etatu na Uniwersytecie, szukają chuja do dupy, a ja powiem tak, chcecie afery, chcecie kary dla oszustów? To bierzcie się ....y za nagrania z afery taśmowej i za fakty z książki pana Sumlińskiego i zeznań Masy.

5. Śmierć tym wszystkim s....ysynon, ŚMIERĆ WROGOM OJCZYZNY

6. 63.5 kg
Pamiętaj, .... w dupę temu kto odda głos KomoroWSkIemu!!! Rozumiem, że komuś trudno zagłosowac na Dudę, że się nie przełamie ale jak ktoś głosuje na Komorowskiego to jest ....ą. W Wolnej Polsce - marzę o tym - na takich ludzi będzie się pluć jak na ostatnie szmaty, za zdradę Ojczyzny.

Chwała Wielkiej Polsce!
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując