Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.05.2015, 16:55
kara KomisjiLegii dla swoich pupilow rzeczywiscie straszliwa , to co sie dzieje przekracza najsmielsze wyobrazenia , po prostu brak slow jak legalnie i jawnie faworyzuje sie ta druzynke, bramka we Wroclawiu , przekret w meczu z Jaga, taraz kara Komisji - mysle ze w Naszym przypadku pekloby ponad 100 tys , zamkniete C lub nawet caly srtadion do konca rozgrywek - jestem pewnien ze jeszcze Amike przekreca - to jest pewne, tylko zastanawia mnie kiedy - czy od razu ich odpala w Gdansku ? czy pozniej rozegraja jakas kolejke cudow - bo po Lechii Amica ma 3 najslabsze zespoly - tak ogolnie to po tym co sie wydarzylo w srode - na boisku i trybunach - to nie mam zludzen ze medale sa juz dawno wygrawerowane , i jeszcze ta pokazowka Rudego sciemniacza z wyslaniem Gi(L)a na wczesniejsze wakacje- tak jakby w rekawie nie mieli kolejki wielu innych towarzyszy do walkow , kpina to za malo powiedziane ....dziwie sie tylko ze reszta klubow nie probuje obalic tej warszawskiej mafii i wzajemnej adoracji , poprzez jakies strajki, sady , naglasniania sprawy czy cokolwiek - to juz przestalo byc smieszne, to jest zalosne ....Jan Englert w Pilkarskim Pokerze to maly pikus przy tym co sie teraz wyprawia
Odpowiedz cytując