Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.05.2015, 15:09
A to te debaty bez kitu maja jakiś wpływ na to na kogo zagłosują ludzie? Przecież wynik debaty jest niemierzalny, tego się nie da ocenić obiektywnie. Stawiam się w sytuacji osoby, która się waha czy głosować na Komora czy Dudę i co? I jajco!
Że niby po tych debatach mnie oświeci, że powiem "bez kitu Duda miszcz więc głosuję na niego".
Nie mam pojęcia jak debata może wpłynąć na osoby niezdecydowane. A najlepsze jest to, że po każdej debacie zbiera się gremium ekspertów i ocenia, czytaj wmawia ludziom kto wygrał a kto przegrał.
To ocenianie już samo w sobie śmierdzi bo niby czemu ono służy? Chyba tylko zmanipulowaniu przygłupów czyli tych co właśnie nie wiedza na kogo głosować. Bo głupi obejrzy debatę, po debacie rzecz jasna dalej nie wie na kogo zagłosować (no bo na kogo? Na Dudę bo chorągiewkę dał Bulowi, na Bula bo coś tam o blokowaniu etatu plumkał?No i głupi później obejrzy studio po debacie i tam mu powiedzą kto wygrał, wtedy może rzeczywiście głupi oceni debatę tak jak eksperci i zagłosuje na zwycięzcę ulepionego przez "ekspertów"
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując