rast napisał(a):

|
Świeżutki sondaż "Super Expresu". Przy frekwencji 59%(nie będzie tyle wg mnie):Komorowski 47.3, Duda 47.
|
he, he frekwencja 59% ? co oni nie zrobią aby bulu dotrwał jako tako do niedzieli ,według mnie frekwencja nie przekroczy 50% a skończy się 55-45 dla Dudy
poza tym po raz pierwszy w historii gdy zostało dwóch kandydatów wystraszone "sądażownie" nie pokazuja wyniku do 100 % ? , jak myślisz dlaczego ? ano dlatego że łatwiej wybrnąć z 47 do 47 i niezdecydowani , niż na przykład 54 Duda , 46 komor , pamiętaj że nigdzie nie podają błędu satystycznego 3% , manipulacja jak się patrzy , po prostu Duda prowadzi zdecydowanie i muszą robić stójke na dwunastnicy co by nie wyjść na błaznów , przypomnij sobie ostatni przed 1 turą "sądaż" wsi24 , komor 39 , Duda 27 , pamiętasz końcowy wynik ?to ta sama "sądażownia" co podaje aktualnie 47-45 dla komora manipulując niezdecydowanymi i błędem statystycznym, o czym tu dyskutować ?
i jeszcze małe niedopatrzenie , pominąłem kilka znaczących i szacownych osób na których zagłosuje każdy kto nie pójdzie na wybory lu wrzuci nieważny głos
na załączonym obrazku plejada esbeckich agentów w pełnej krasie
http://niezalezna.pl/67262-dzialacze...-komorowskiemu