Arapaho napisał(a):

Olać te sondaże- znam takich którzy nie mówią Rzeczpospolita Polska tylko Rzeczpospolita Sondażowa.
Mamy 3 dni żeby ugryźć ten system, a na jesieni go obalić. Będzie mega trudno- w starciu w tvn gdzie będzie 3 (Olejnik,Pochanke,Komorowski) na 1 (Dudę) - licze na krakusa Rymanowskiego że pokaże cohones i przynajmniej nie pójdzie na "współpracę" z WSIokami. Mam też nadzieje że bezczelne i chamskie zachowania sztabu i samego Komorowskiego nie spowodują reelekcji bo wtedy będzie to znaczyło że Polski (Polaków) już nie ma.
|
uwierz mi , żadne debaty nie mają znaczenia ,ludzi g...o obchodzi co maja do powiedzenia , chcą zmian , tyle i aż tyle ,"sądażownie" nie pokazuja wyników bo wynik jest masakryczny, maja zakaz, nie liczę wsi24 i lizweeka , oni jeszcze "walczą", jest już jak to mówią młodzi zaorane, trzeba to tylko dobrze zagospodarować i wygrać na jesieni , pózniej uporządkować sprawy i rozliczyć konkretnie urbanoplatfusiarnię , i nie politycznie , tylko karnie
pisałem już o tym dzisjaj , wklejam dla przypomnienia , bo bloger z salon 24 pisze to samo , oceniam że dlatego "sądazownie"milczą bo jest coś w granicach 60-40 Duda
http://mediologia.salon24.pl/648761,...dla-prezydenta