Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.05.2015, 16:12
Co do Lisa:
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...4b39e2c5b37f49

To straszenie PiSem i Kaczyńskim, jak mnie to rozwala. Banda s....ysynów od przekrętów, wyzywania, prowokacji (Andrzejek obrońca krzyża, podpalanie budki pod ambasadą ruskich itp), Lis śmieć, który zaprasza do programu samych zwolenników Komorowskiego w TVP2 (!!! to jest ta ich jebana misja?) i ta banda cweli śmie straszyć ludzi PiSowcami.

A co do Korwina to mam wrażenie, że on po prostu takim wodzirejem polskiej sceny politycznej. Taki chłopek roztropek od opowiadania bajek (połowę postulatów i połowę opowieści ma słuszne ale drugiej połowy aż żal komentować) i raczej agentem niczyim nie jest, on po prostu w całej swojej mądrości jest tak głupi, tak naiwny i ma tak długi język, że można nim dowolnie sterować i manipulować.
Jego po prostu wystarczy spytać na jakikolwiek temat i odpowiada, nie myśli, że skoro jest kampania to ch im w d, nie będę Dudy oczerniał bardziej niż Bronka. Lepiej tego drugiego jechać żeby nie wygrał.
I później takie historie wychodzą, że jakiś dziennikarzyna specjalnie go zapyta o zdanie na dany temat i mamy aferę.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując