Wyświetl pojedynczy post
Krav
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.05.2015, 07:21
Ja tylko dodam od siebie, że zdecydowanie zgadzam się z opinią, którą przeczytałem gdzie w internecie - wszyscy (albo zdecydowana większość) spodziewała się wygranej Dudy, bo Komorowski jest takim głąbem, że wystarczyło troszkę poczekać, by sam się skompromitował. Jednym słowem nie oczekiwali od niego (ja też nie) w zasadzie niczego dobrego. Tak się nie stało, wypadł, powiedzmy poprawnie, dlatego przez wielu odebrane jest to jako jego zwycięstwo - tylko tyle i aż tyle.

Z innej beczki - bardzo jestem ciekawy jak będzie wyglądać debata w WSI24. Wczoraj od strony dziennikarskiej wyglądało to dobrze, przez dobór dziennikarzy - Ziemiec z TVP to chyba jeden z najporządniejszych dziennikarzy, Gawryluk też poprawnie wypadła. Ciekaw jestem kto będzie prowadził debatę w czwartek - tow. Kuźniar i Olejnik ? Jedynym sensowym wyborem wydaje mi się B. Rymanowski, inni to jeden śmieć większy od drugiego.
Obawiam się tylko tego, że prowadzący i Komor nie zjedli na antenie Dudy, bo żeby zatrzeć złe wrażenie będzie za mało czasu.
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
Odpowiedz cytując