Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.05.2015, 21:18
Moim zdaniem remis ze wskazaniem na Dudę - ale mogę być nieobiektywny z racji tego, że na mordę Komorowskiego już patrzeć nie mogę. Zarówno jeden jak i drugi mieli swoje lepsze momenty i udało im się złapać przeciwnika ale od Bronka czuć, że jest idiotą dlatego dla mnie Duda wypadł lepiej.
Problem jest taki, że obydwaj są chłopami bez jaj, takie dwie polityczne pipy, które jak to standardowy polityk pieprzą głupoty. To nie są juz ludzie, to sa wytwory polityki, sztuczne gesty, sztuczna gadka, sztuczne teksty. Oni nie mówią tego co czują i myślą tylko to co zostało przygotowane i skalkulowane przez ich sztaby wyborcze. To jest straszne, że w Polsce musimy wybierać między takimi kandydatami (oczywiście za granicą jest podobnie, to jest właśnie demokracja).
Bula rozumiem, że nie miał o co się dojebać do Dudy, wszak był na przegranej pozycji bo wiadomo, że atakować jest łatwo - tylko za co on miał zaatakować no name'a Dudę? - z kolei tego, że Duda go nie dojebał to nie rozumiem. Jak mógł nie poruszyć kwestii Marka Mareckiego, którego spotykają represje za trzymanie krzesła na wiecu Bronka, jak mógł nie wspomnieć o dzisiejszych rewelacjach na temat rozkazu Sienkiewicza o podpaleniu budki pod ambasadą rosyjską, jak mógł nie powiedzieć o powiązaniach Komorowskiego z WSI, o książce Sumlińskiego?
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując