Wyświetl pojedynczy post
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.05.2015, 11:46
Lechista69 napisał(a):Wyświetl post
ale o czym wy mówicie, sami wiecie ile czasu potrzeba na zgranie zespołu.. pierwsza część sezonu została spierdR*&%@ przez zatrudnienie kaleki machado.. potem przyszedł Brzęczek i można powiedzieć że pomimo żałosnego CV poukładał te klocki.. mecz jak dla mnie zakończony sprawiedliwym remisem, .......ą niektórzy że Lechia siadła od 75 i powinna przegrać.. zapominają jednak że pierwszą połowę LECHiA dominowała i powinny paść kolejne gole.. a to że nie padły? Toż mówie remis sprawiedliwy. Jest mi bardzo przykro gdy czytam że Lechia jest żałośnie słaba i takie zespoły Wisła powinna wciągać nosem, czasem wydaje mi się że jesteśmy balastem dla was, takimi popychadłami.. rozumiem w....ienie o to że obecnie Lechia ma większe możliwości od Wisły ale zamiast się cieszyć to niektórzy z was życzą nam upadku.. tak się nie robi między braćmi..

Ja tam zawsze będę życzył pucharów, zarówno dla was jak i dla nas a to kto będzie wyżej ? To już jest sprawa drugorzędna którą wyznaczają wyniki osiągnięte na boisku. Mam nadzieję że spiny w tym temacie się skończą a niektórzy przemyślą to co piszą bo naprawdę przykro niektóre wpisy ciężko strawić.
O czym Ty kolego piszesz? Kto Wam życzy upadku? Cieszę się, że powstają naprawdę mocne podwaliny pod silną Lechię, niech Wam się wiedzie jak najlepiej. Poczytaj jednak posty Twojego brata po szalu, wanciaka...

Na razie macie mocne finanse, świetny marketing, wspaniały stadion - to są fundamenty. Drużyny jednak nie macie i to jest fakt. Na razie sportowo porównywać można Lechię z obecną Wisłą (i tutaj poza szerszą kadrą wcale nie macie się czym na razie chwalić). Wy jednak zdaje się dążycie do innych porównań - do silnej Wisły, Legii czy Lecha (piszę o ostatniej dajmy na to dekadzie).
Odpowiedz cytując