Wyświetl pojedynczy post
Lechista69
Senior Member

Od: 01.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.05.2015, 11:32
ale o czym wy mówicie, sami wiecie ile czasu potrzeba na zgranie zespołu.. pierwsza część sezonu została spierdR*&%@ przez zatrudnienie kaleki machado.. potem przyszedł Brzęczek i można powiedzieć że pomimo żałosnego CV poukładał te klocki.. mecz jak dla mnie zakończony sprawiedliwym remisem, .......ą niektórzy że Lechia siadła od 75 i powinna przegrać.. zapominają jednak że pierwszą połowę LECHiA dominowała i powinny paść kolejne gole.. a to że nie padły? Toż mówie remis sprawiedliwy. Jest mi bardzo przykro gdy czytam że Lechia jest żałośnie słaba i takie zespoły Wisła powinna wciągać nosem, czasem wydaje mi się że jesteśmy balastem dla was, takimi popychadłami.. rozumiem w....ienie o to że obecnie Lechia ma większe możliwości od Wisły ale zamiast się cieszyć to niektórzy z was życzą nam upadku.. tak się nie robi między braćmi..

Ja tam zawsze będę życzył pucharów, zarówno dla was jak i dla nas a to kto będzie wyżej ? To już jest sprawa drugorzędna którą wyznaczają wyniki osiągnięte na boisku. Mam nadzieję że spiny w tym temacie się skończą a niektórzy przemyślą to co piszą bo naprawdę przykro niektóre wpisy ciężko strawić.
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
Odpowiedz cytując