Wyświetl pojedynczy post
wanciak86
Senior Member

Od: 09.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.05.2015, 07:03
Cytat:
Z Borysiukiem i najlepszym DP to ciezko odleciałeś, Linetty, Jodłowiec to tak z 2 poziomy wyżej.
Słowo klucz - W TYM MOMENCIE. Oglądałeś jakieś ostatnie 5 spotkań w wykonaniu Jodłowca? Linetty pff, jeden mecz na 10.

Cytat:
Mówisz Nazario, Friesenbichler, Colak ze dobrzy
ja wymieniłem tylko Nazzario.

Cytat:
wczorajszy mecz powinniśmy wygrać my
Magia sytuacji, że DRUGA POŁOWĄ JEST DRUGĄ POŁOWĄ. Tak to już jes, że po meczu pamięta się tylko o drugiej połowie. W pierwszej Lechia cisneła Wisłę - ale Wy pamiętacie tylko to, że w drugiej było odwrotnie. Gdyby Colak nie zjebał setki, i czysto trafił w piłkę było by 2:0, i zapewne po meczu.

Cytat:
Nakupione szrotu za grube mln a efekt żaden.
Wymień proszę ten nakupiony szrot? Jedynym finansowym transferem był Mila. Reszta wypożyczona z opcjami pierwokupu, z czego w wypadku Borysiuka Lechia już skorzystała. Ci co się nie sprawdzili, czyli Rudilson Malbasić i Miranda ( AŻ TRZECH ! ) - po tej rundzie odejdą.

Cytat:
Na dzień dzisiejszy PGE żegna Gdańsk
PGE NIE JEST SPONSOREM LECHII. Jest stadionu, którym Lechia nie zarządza tylko wynajmuje. Zresztą jest 5 chętnych firm na przejęcie nazwy ( prywatnie mam nadzieję, że nie uda się to Lotosowi, który mocno o to zabiega ).

Cytat:
Wg dzisiejszego NC+ Wisła ma większy budżet niż Lechia
Tylko, ze u Was idzie to na długi - więc budżet jest na papierze. W Gdańsku kasę wykłada w większości fundusz transferowy.

Józef Warnze też już parę baniek wpompował.

Cytat:
Ligowi przeciętniacy, gdzie tam takiemu Gersonowi do Głowy
LOL !

Cytat:
kiedy to niby Was z nami kręcili?
Najbardziej pamiętny chociażby mecz w ostatnich latach to ten w Krakowie. 5:2, pamiętasz?

Cytat:
Może wczoraj Was ktoś kręcił? O Dudce już nie piszę - dobierajcie sobie do zespołu twardzieli jak Sobol, Głowa czy Baszczu a nie paniusie jak Sebuś czy Makuszewski...
Fajnie, że wymieniłeś jednego tylko aktualnie grającego w Wiśle
Dudka nie miał prawa dokończyć tego meczu.
! LECHIA GDAŃSK & WISŁA KRAKÓW !
Odpowiedz cytując