kuba.j.g. napisał(a):

Troche ochlonalem wiec mam prosbe: Czy mogl bys podzielic sie z nami, laikami swoimi doswiadczeniami z dzialanosci i pracy w KORze. Czy mogl bys opisac jak wygladala Twoja wspolpraca z Antonim Macierewiczem a takze z innymi dzialaczami udzielajacymi sie w KOR. Ktorzy juz wtedy dawali sygnaly ze wspolpracuja z wladza, jakie byly stosunki miedzy bohaterami a zdrajcami?
Mam takiego szwagra, co to dzidzi ma 24 latka a pyskuje jakby w Powstaniu Styczniowym nawet bral udzial...opozycjonista z czasow PRLu z niego taki, ze Antek przy nim to harcerzyk...tyle, ze smark sie w 1991 roku urodzil i nawet czolgu w Stanie Wojennym na ulicy nie widzial.
|
z pełnym szacunkiem ale ? czytasz ze zrozumieniem? ja rozumiem nerwowość po obejrzeniu co się stanie jak PIS dojdzie do władzy , ale nie przypominam sobie co bym pisał że współpracowałem z Panem Antonim , nie przypominam sobie że pisałem że zakładałem KOR , mało tego nawet do niego nie należałem , więcej powiem nigdy nie byłem w żadnej partii , temat znam z historii i pózniejszych swoich doświadczeń , dla Twojego dobra na ten temat odpisuje ostatni raz