Wyświetl pojedynczy post
Reserve
Senior Member

Od: 06.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.05.2015, 16:21
PAC napisał(a):Wyświetl post
Dobrze ci kolega napisał …….nij się w łeb. Widzisz kto w ogóle prowadzi akcje marketingowe przed meczami, kto rozlepia plakaty na mieście ? Byłeś na stronie SKWK czytałeś ich tekst przed Górnikiem ?. Pewnie nie bo jesteś zapatrzony tylko w jeden punkt widzenia. A bojkot bardzo dobrze, że był bo z kibicami trzeba się liczyć a łysy buc miał nas gdzieś. Gdyby on tu dalej był to pewnie nie mielibyśmy nawet licencji na ligę. Nie mówiąc już o pucharach. Piszesz o frekwencji. Mogę cię zapewnić, że gdybyśmy walczyli teraz o mistrza i kupili w zimie ze trzy gwiazdy na każdym meczu byłoby po 22-23 tysiące. Niestety mamy takich kibiców jakich mamy.
No właśnie, powiedz mi tylko gdzie. Bo jak chodze po Krakowie tak plakatów naszych spotkać nie mogę.

A co do licencji - to nie przypadkiem SKWK najpierw chciało wy.......enia Gaszyńskiego na zbity pysk po kilku dniach urzędowania? Bo kółeczko wzajemnej adoracji się poczuło urażone, że prezes w zębach zaproszenia na spotkanie nie przyniósł? A przyznało się toto do błędu? Nigdzie nie widziałem ani słowa.

Odpowiedz cytując