Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.05.2015, 14:59
Cytat:
Z PO bardziej chodzilo mi o to, ze w UK jakby istaniala tak "rzadzaca" partia to nie dotrwalaby do nastepnych wyborow. Stad to moje podkreslenie o biernosci spolecznestwa w Polsce. Dlatego tez napisalem, ze powatpiewam w sukces i przydatnosc JOWow w Polsce z jednego prostego powodu, o ktorym sam wspomniales - mentalnosci ludzi.
Ale zauważ, że każdy ma swoje problemy i mentalność Brytyjczyków - jak dla mnie - też jest zjebana. Ja wiem, że na zachodzie się żyje lepiej, mają tam socjal, jak chcą pracować to pracują i mogą godnie żyć, infrastruktura lepsza ale... no właśnie ale jak oni mogą głosować na partie, które są za pedałami, aborcją, wpuszczaniem brudasów do siebie. Nawet jak coś się dzieje - murzyn zarzyna ich żołnierza na ulicy - to dalej brną w tą swoją zjebaną tolerancję.
I my jako Polska mamy problemy i oni jako bogaty zachód mają swoje problemy, swoją propagandę medialną i upośledzenie umysłowe większości obywateli.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując