fialo napisał(a):

Byłeś na meczu? A Ty Drozd? Jezeli tak to prosze podepnij skan ze swojego konta z potwierdzeniem zakupu To jakies 30s roboty. Jezel nie byłeś to milcz na temat frekwencji Ty i podobna Tobie armia fanów zza monitora.
Do wszystkich którzy zostali w domu: bardzo fajnie ze przyszliscie ! Doping był bez was kozacki i czulo sie, że przyszli ci, którym naprawdę zależy.
|
A możesz mi wyjaśnić co to ma o rzeczy czy ja byłem na meczu? Skoro ja nie byłem to zostało wolne miejsce, zdradzisz mi może dlaczego nikt go nie wykorzystał? I co to za durne pitolenie, że byli ci którym zależało

. Na czym zależało? Odkąd aby wejść na stadion muszę się dać oznakować jak krowa bywam sporadycznie. I zupełnie mnie nie dziwi że wielu chętnych nie ma. Może gdyby zawsze gra wyglądała tak jak wczoraj to byłoby ich więcej, a tak to na Legię przyjdzie połowa stadionu i co po niektórzy dostają orgazmu. Ja pamiętam czasy kiedy 15 000 było na stadionie mieszczącym 10 000, bez świateł dachu i reszty wydawałoby się atrakcji które dziś jakoś nie przyciągają.