Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.05.2015, 21:44
Gdzie ja tak napisałem? Ja od początku twierdzę, że Kukiz jest podejrzany. Jest wystawiony do boju tak jak Palikot. Czy jest w układzie - nie wiem, być może jest wykorzystywany nawet samemu o tym nie wiedząc. Może mają na niego jakieś haki więc go pompują bo jak nie teraz to go później złamią.
I co najważniejsze to nie twierdzę, że Kukiz ma odegrać swoją rolę w tych wyborach, to jest tylko preludium. Szykowany jest na jesień i na wybory parlamentarne. Tam już te 5-10-15% to będzie coś.Na jesieni urwie komu ma urwać a później pewnie będzie taką sama opozycją dla PO jak Palikoty lub zaraz po wejściu zaczną się rozpady, rozłamy i podziały, bo skoro chce iść ze wszystkimi do tych wyborów, z lewakami itd to tak to się powinno skończyć, że w końcu się poróżnią z liberałami lub prawicowcami.
Nie wierzę w Kukiza tak jak w PiS i Dudę, chociaż chciałbym się w 100% mylić i żeby w końcu coś się zmieniło w tym burdelu.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując