Wyświetl pojedynczy post
siemstein
Senior Member

Od: 05.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.05.2015, 21:04
radek2323 napisał(a):Wyświetl post
Nie ma się co czepiac kopaczy bo i tak długo siedzą cicho i nie trabia na lewo i prawo ze kasy nie dostają na czas ,przypomnijcie sobie co się działo w Polonii jak Wojciechowski przestał płacić . Ludzie zrozumcie w końcu ze Wisła balansuje cały czas na krawędzi! Jest ciężko Cupial nie pompuje kasy i lezymy no ale Ameryki nie odkryłem.... Co do meczu to myślę ze wygramy z Górnikiem przynajmniej mam taka nadzieje.
Jest co się czepiać. Rozumiem ich wkur.wienie, że pieniędzy nie dostają. Ale dlaczego takie jaja odpie.rdalają przed najważniejszą częścią sezonu? Dlaczego wcześniej nie chcieli bojkotować treningów? Odpowiedź jest prosta. Piłkarzyki stwierdziły, że odbębnili swoje awansując do pierwszej ósemki, to teraz mogą ch.uja położyć na treningi i grę. Wkur.wię się jak zobaczę, że chu.ja grają w sobotę, bo odpowiedzi na pytanie dlaczego tak grają szukać nie będę musiał. Ehh, ale człowieka ogarnia złość, jak sobie pomyśli co jeszcze parę lat temu było. Mnie dziwi, że Cupiał trzyma jeszcze tę Wisłę. Gość ma przecież obsesję na punkcie Ligi Mistrzów. A przecież w najbliższych kilku latach ten cel jest więcej niż nieosiągalny. Ba, mistrzostwo jest nieosiągalne
Odpowiedz cytując