Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.05.2015, 14:19
Cytat:
5 dzieci = 2500 zł miesięcznie - po prostu życie jak z bajki . A po odliczeniu kosztów na ich utrzymanie to może nawet i na wakacje zostanie
Jak 5 dzieciaków będzie oszczędzało na życiu żeby tata miał lepiej to nic się nie stanie. Będa dorośli to sami sobie porobią dzieciaków i wtedy życia użyją

Cytat:
Jaroo1 nikomu nic się nie dostało , po prostu jestem ciekawy ?
I tu cię rozumiem. Też jestem ciekawy gdzie widziałeś te narzekania antysystemowców na podniesienie kwoty wolnej od podatku.

Kukiz na szczęście odsłania karty jeszcze przed wyborami:
http://telewizjarepublika.pl/kukiz-p...ole,19787.html

Dzisiaj jeszcze czytałem, że nie jest przeciwnikiem związków partnerskich, jest tylko przeciwnikiem małżeństw homoseksualnych.
Czyli tym razem taki Palikot w wersji light. Nie ta radykalny, on by Polskę razem z PO i spółką powolutku, po cichutku w pole wyprowadził. Szykują Kukiza na jesień. Wiadomo, że w tych wyborach nie zawalczy ale od początku jest kreowany i sam sie kreuje na przywódcę nowego nurtu. Jest to tym bardziej przykre, że jego główny postulat to JOWy, do tego pięknie sie wypowiada o układach, bagnie w jakim jest Polska (tu zgoda z nim) ale cały czas się przebijają jakies lewe wątki przez niego.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 06.05.2015 o godz. 14:25.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując