Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.05.2015, 13:09
Okradają Polskę różnego rodzaju wynalazki i jest źle więc spróbujemy ukrócić kradzież i tę kasę oddamy na co innego. Na pewno będzie lepiej i dług publiczny do tego zmaleje

Cytat:
pokazujesz od pewnego czasu "poziom" , kończę "dyskusje " z Tobą , bez odbioru
Ty mi się tu cycu nie obrażaj tylko bądź mężczyzną i się przyznaj do frajerstwa. Wszyscy tu mówili o 500 zł na dziecko a ty wyskoczyłeś z kwotą wolną od podatku. Napisałem więc, że manipulujesz. Pokaż mi choć jeden post tutaj, osoby popierającej antysystemowców a narzekającej na to, że chcą oni podnieść kwotę wolną od podatku.
Najlepsze jest to, że to właśnie PiS, w 2014 roku był przeciwny temu pomysłowi. Rozumiem, że wyciągnąłem niezbyt przyjemne fakty na wierzch więc musiało się skończyć odwracaniem kota ogonem i napisaniem "bez odbioru".
I wy myslicie, że jesteście lepsi, że z wami iw wasza partyjką Polską byłaby lepsza ;/ Lemingi.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 06.05.2015 o godz. 13:19.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując