IncognitoTSW napisał(a):

|
Każdy z kim rozmawiam mówi, że najlepiej wypadli Kowalski i Wilk. Spokojnie, naturalnie, stanowczo. Duda recytował z kartki teksty napisane przez prezesa, widać było że jest wyszkolony jeśli chodzi o gesty i mimikę (jak Palikot). Nawet nie bronił się przed atakami. Dodatkowo zaprezentował najbardziej socjalistyczny program.
|
Z jakiej kartki? Cały czas patrzył w kamerę więc nie pitol jak stokrotka. A że tekst miał przygotowany i przemyślany to moim zdaniem bardzo dobrze, bo dwie minuty to za mało czasu żeby bez planu powiedzieć o wszystkim. Wyszkolony jeśli chodzi o gesty i mimikę to że niby "jak Palikot"? Dostałeś zlecenie żeby się kompromitować?

. Bardzo dobrze ze się nie bronił bo taki właśnie był cel ataków, zmarnować czas na pyskówki. Taa najbardziej socjalistyczny

, ja bym go nazwał najbardziej obywatelski i prospołeczny.
fialo napisał(a):

Powiem jedno tylko. Po wypowiedzi Dudy na temat Wisly i wyjasnieniu czemu jest zydem nie rozwazalem absolutnie głosowania na niego w drugiej turze (nie sadzę, żeby się do niej dostał tak btw) , teraz tylko utwierdziłem sie, po debacie, że bardzo dobrze robie. Duda wypadł zdecydowanie najgorzej ze wszystkich. Stremowany, spięty, gubił się jak Boguski w polu karnym. Próbował się ratować jakimiś dziwacznymi gestami rodem z podręcznika swoich PR-owców, no ale jednym słowem komedia i kompromitacja. Jak Polacy maja mózg to nie wpuszczą tej marionetki do drugiej tury.
I ten jego, a tfu, socjalistyczny program, którym szczerze gardzę. Stocznie naprawi państwo, służbę zdrowia naprawi państwo i dalsze pakowanie w nią kasy bez sensu, na każde dziecko 500 zł socjalu co miesiąc, gardzę, gardzę i jeszcze raz gardzę.
|
A ja gardzę kimś kto potrafi wypisywać takie banialuki. Jeszcze raz sobie napisz, że dobrze robisz, a potem jeszcze raz
Wplatanie w ten stek bzdur Boguskiego dowodzi jaki poziom prezentujesz. Boguskim też gardzisz ? A tfu...
ps. A Duda co powiedział o Wiśle, że za dziecka kibicowało się w domu Cracovi bo Wisła to był milicyjny klub. Co Ci się nie zgadza? To że trybuny były tym bardziej patriotyczne im barziej milicyjne były władze niczego nie zmienia. Takie były czasy. Moja mama która piłką się nie interesowała pamiętam jak mówiła swego czasu to samo co Duda.