Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.05.2015, 13:18
Dzięki tym wywiadom widać różnicę między Dudą a Braunem, Kowalskim czy Mikke. Duda i PiS to tak jak pisałem takie miękkie faje, oszuści, którzy chcą się dorwać do koryta (a najlepiej być wieczną opozycją), oszuści, którzy mamią ludzi obietnicami i jak przychodzi co do czego to po pytaniu skąd wezmą kase na ten swój socjal nie potrafią się wysłowić. Do tego daja się ustawiać mainstremowym dziennikarzom jak dzieci.
Kowalski, Braun czy Mikke to przy nich inna półka. Nie wiem czy ich obietnice by sie spełniły ale wiem, że oni chociaż wierzą w swoje słowa dlatego łatwo im dyskutować z oponentem bo nie udają polityków tylko są normalnymi ludźmi. Duda to typowy polityk czyli czlowiek z całym sztabem, który na niego chucha i dmucha, który mu mówi jak ma się zachowywać itp To jest sztuczne, Duda to produkt. Kowalski, Braun i Mikke to po prostu ludzie, a nie pajacyki wystawione do politykowania.
I dzięki temu ci trzej nie dają sobie w kaszę dmuchac dziennikarzom. Ida do studia żeby powiedzieć to co myślą, zaprezentować swoje poglądy i swoją osobę. Są pewni siebie, jak trzeba to gnoją dziennikarzy. A ci PiSowcy to oczywiście grzeczniutcy, ciapowaci, idzie na rozmowę po to żeby sie promować, tu coś nie powie, tam coś nie dopowie bo przecież nie można zbyt radykalnie wypaśc w rozmowie bo zostanie to źle odebrane itd itp
I później całe rządy PiSu czy poszczególnych polityków są własnie takie same. W co nawet uwierzyli udzielający się tu na forum. Ile to już razy pało magiczne "gdyby tak nie postąpił to by go mainstrem zjadł", "była taka nagonka, że trzeba było robić tak jak chciała większośc rządu i media"
Dlatego jebać takie ciapy, które są sztuczne, które dają się ustawiać resortowym dzieciom, które się boją z dumą rozmawiać i z dumą rządzić, które będą w polityce podejmowąły decyzje takie jak chcą ich rywale i media w obawie, że zostaną obsmarowani przed kamerami jak postąpią po swojemu.
A przykład Orbana i Węgier pokazuje, że jak się ma charakter, jaja i swoją wizję Kraju to wbrew wszystkim śmieciom, nie tylko tym medialnym ale i tym biurokratom i faszystom unijnym działa się po swojemu i się wbija chuja we wrogów Ojczyzny. No ale co zrobiłby PiS gdyby rządził? .......iłby, że tego nie możemy bo Unia to, Unia tamto, albo by płakał, że Żydom się należy więc trzeba ich spłacać.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując