Wyświetl pojedynczy post
kerim1906
Banita

Od: 04.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.05.2015, 09:22
FraMat

pierwszy zarzut chybiony , krecianka zmolestowana zadaje pytanie klucz , wytrych "skąd pieniądze" czytając z kartki i wielce obrażona że Duda nie ma szczegółowych wyliczeń , a ona ma że to będzie 15 mld ? wyliczone przez kogo ? pseudoeksperta petru czy szczurka ? w kilkunastominutowej rozmowie nie jestes w stanie przekazać wyliczeń bo to nie jest program ekonomiczny , Duda odpowiedział po prostu że z tego kraju wyjeżdżają nieopodatkowane miliardy korporacji , banków czy sklepów wielkopowierzchniowych , i zmieniając polityke gospodarczą można te pieniądze zatrzymać w kraju , Wegry są najlepszym przykładem , co by nie mówić jest to temat na długą debatę a nie na pytanko zmolestowanej beatki

drugi zarzut o referendum , pytanie było tak z dupy wzięte że szkoda było na to odpowiadać , odpowiedział że wierzy w mądrość Polaków , za zniesieniem podatków w tej formie jak zapytała krecianka mogła opowiedzieć się ona i kret plus kilku reżimowych propagandystów ,

napisałem głównie o "stylu" prowadzenia "rozmowy" przez zmolestowaną ,nie chce mi się powtarzać, pamiętam gembarowskiego z krzaklewskim , podobne lekceważenie i buta

napisałem wyżej o rozmowie gembarowskiego z krzaklewskim , teraz znalazłem felieton Piotra Zaremby który o tym mówi

http://wpolityce.pl/spoleczenstwo/24...-smutnym-koncu

na koniec, głosowanie w II turze na Dudę ( jeżeli nie da się w I turze) to głos rozsądku , myślę że będzie dużo takich jak Ty
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 05.05.2015 o godz. 09:38.
Odpowiedz cytując