Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.05.2015, 19:00
Smuga, a po co mam szukać? Przecież wiadomo, że jak wódz powiedział, że Hadacz spoko to każdy leming przytakiwał. Czuby popierały czuba a teraz myślą, że normalni ludzie będą popierali czubów bo ręce podali Winnickiemu, Mikke czy uj wie co. Nie osądzajcie wszystkich swoją miarą.
Jakoś nie pamiętam żeby PiS lub jego wyborcy sie odcinali od największych czubów z pod krzyża, od tych krzykaczy pokroju Hadacza.

PS A co Ty mi tu wkleiłeś o tym RN i Kobylańskim? Kolejny jakiś super ekstra dowód na coś? Tylko przeczytałem i nie rozumiem co tam takiego tajemniczego.

Drogi drozdzie, reprymendy możesz udzielać swojemu chłopakowi a nie mi
Nie chcę mi się już z podejrzanym, śmierdzącym trollem dyskutować więc ignoruję cię agencie po-wski / pożyteczny idioto pisowski, jednym słowem, debilu. Żegnaj.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 03.05.2015 o godz. 19:02.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując