Wyświetl pojedynczy post
kerim1906
Banita

Od: 04.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.05.2015, 10:21
wiesniak842 napisał(a):Wyświetl post
Hahaha k.o.
błysnąłeś ? jak rozumiem nie pierwszy raz ? naprawdę błysnąłeś

Jaroo1""Co jest kerim, z czym się pogorszyło? Aaaa, że niby myślałem, że z trollem można się spotkać w świecie rzeczywistym? No to racja, może mi się pogorszyło skoro myślałem, że leming i agent PO robiący siarę PiSowi się ujawni w realu."

he, he piszesz koleś , agent po robiący siarę Pisowi ? no to naczelny "prawicowcu" jak cie celnie określił Drozd powinieneś być szczęśliwy , kolejny który robi" żydom pisowskim" pod górkę , koleś się nie cieszy ? czyli brak kontaktu z rzeczywistością , pomieszały się priorytety , przypominam , twierdzisz że PIS jest żydowski i do niczego się nie nadaje , przypomnij sobie , to nietrudne

Drozd "Jeżeli ktoś siedząc przed kompem nie potrafi na sobą panować to szans na eskalację fobii dawać mu nie można. Proste jak drut. "

sprawa o tyle dziwna że zawsze jak pamiętam dyskutował poprawnie, to fakt zarzucał jakieś mityczne "szufladkowanie jego osoby" narzucanie poglądów , ale to szczegół , generalnie "wyglądał dobrze" co się stało w ostatnich dniach ? jak pisałem wcześniej nie poznaje go , ewidentnie szczytuje w zachowaniu

hubert.fan "Data 9 maja (sobota) przed meczem z Górnikiem Zabrze pasuje Wam obu ? "
he, he , trzeba wymyślić jakieś sygnały kontaktowe , ja będę miał w ręce Gazetę Polską a Jaroo1 Najwyższy Czas ,
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 03.05.2015 o godz. 11:02.
Odpowiedz cytując