Jaroo1 napisał(a):

|
Co jest kerim, z czym się pogorszyło? Aaaa, że niby myślałem, że z trollem można się spotkać w świecie rzeczywistym? No to racja, może mi się pogorszyło skoro myślałem, że leming i agent PO robiący siarę PiSowi się ujawni w realu.
|
Pewnie, że się podejrzanym zamulaczom ujawniał nie będzie. Ja przynajmniej nawet bym się nie zastanawiał. Jeżeli ktoś siedząc przed kompem nie potrafi na sobą panować to szans na eskalację fobii dawać mu nie można. Proste jak drut.
Kerim skoro naczelny prawicowiec chce się "spotykać" to widomy znak, że mu brakuje argumentów, a prowokacja do bluzgania nie wyszła. Kiedy po 10 IV zacząłem częściej się tutaj wypowiadać takich "propozycji" od tych najprawdziwszych dostawałem całe wory. Najpierw kulturalnie, oczywiście stosunkowo, aż do poziomu który trudno nazwać inaczej niż jaskiniowym.
Jaroo1 napisał(a):

Znowu argumenty z chuja od PiSowców. A co ma wykształcenie do polityki?
Z tego co wiem to mamy aktualnie prezydenta z wykształceniem wyższym w kierunku HISTORII! I co? Ćwok z wyższym wykształceniem nie umie pisać po Polsku, nie umie się wysłowić, ćwok po historii nie zna historii Polski, a może i zna ale ma w dupie Patriotów i liże rowa Jaruzelskiemu czy innym komuchom.
|

Właśnie ! A co ma wykształcenie do czegokolwiek. Szkoda, że Zenek spod blaszaka, który zawsze łota tylko polskie mózgotrzepy zaspał na rejestrację list z podpisami, bo wtedy zniknęły by wszystkie twoje dylematy.
Mamy takiego bo takiego wybrałeś, mało tego planujesz go wybrać na kolejną kadencję, bo lepsze wielkie g... niż małe g...
Więc bądź tak dobry i oszczędź już wszystkim swoich mądrości, choćby dla zdrowotności.