Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.05.2015, 17:49
Cytat:
Wytłumacz mi. Duda i PIS to żydy lub ich wspierają, a zebrali się o 0:45 w nocy i głosowali przeciwko sprzedaży lasów. Nic z tego nie rozumiem
Wytłumacz mi to, PiS raz glosuje przeciw podnoszeniu kwoty wolnej od podatku a raz za podniesieniem kwoty wolnej od podatku - głosowania odbywały się bodajże rok po roku. Jak to możliwe?

Jak ktoś daje pieniądze żydom, buduje muzea żydów polskich, jeździ na obrady knesetu, zakłada żydowskie jarmułki to jest dla mnie prożydowski.

Do PiSowkiej zgrai:
Ja nic nikomu nie zarzucam tylko opieram się na faktach. Powyżej drozd pisał, że PiSowcy glosowali za oddaniem polskich pieniędzy Żydom walczącym za Polskę. Jest to kłamstwo, tak czy nie?
Z kolei wy potraficie tylko napisać, że ja kłamię czy manipuluję a nie podacie konkretnego przykładu. Wy nie wchodzicie w polemikę, wy potraficie tylko wszystkich zwyzywać od lemingów, chorych psychicznie, ruskich agentów, czy prawicowców. Pokaż mi gdzie ja kłamię Smuga a nie pieprzysz trzy po trzy. A jeśli chodzi o retorykę to sobie zobacz jak ten POwski agent, drozd się odzywa i mi tu nie pitu pitu.

Cytat:
Jaroo1 nie chce mi się do Ciebie pisać
Kerimie, to może porozmawiamy twarzą w twarz?
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 02.05.2015 o godz. 18:02.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując