Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.05.2015, 16:56
Drozd
Cytat:
Tylko czy lepiej mieć prezydenta z doktoratem na UJ, czy byłego frontmana zespołu piersi. Jeżeli uważasz, że rockman ma większe szanse to nie masz najlepszego zdania o swoich rodakach.
Znowu argumenty z chuja od PiSowców. A co ma wykształcenie do polityki? Z tego co wiem to mamy aktualnie prezydenta z wykształceniem wyższym w kierunku HISTORII! I co? Ćwok z wyższym wykształceniem nie umie pisać po Polsku, nie umie się wysłowić, ćwok po historii nie zna historii Polski, a może i zna ale ma w dupie Patriotów i liże rowa Jaruzelskiemu czy innym komuchom.
Zrozum lemingu, że liczy się to czy ktoś myśli po polsku czy po niemiecku, żydowsku etc. Komorowski myśli po Niemiecku więc jest do dupy, Duda myśli po żydowsku i zapewne też jako prezydent będzie bardziej prezydentem Żydów i obcych interesów niż Polski.

Odnośnie płacenia kasy Żydom to już Ci kolega podesłał wyjaśnienie więc kolejny raz kłamiesz pisowski psie. Typ co broni Żydów i chce oddawać im polskie pieniądze najgłośniej szczeka i nazywa innych "prawicowcami" itp. Tragedia.

A co do mojej głowy i rzekomo tego, że coś ze mną nie tak to już ci frajerze pisałem, że jeśli jesteś taki wyszczekany przez internet to spotkajmy się na meczu. Ciekawe jak twoja zapyziała, zakłamana i zmanipulowana morda wygląda.

Kerim:
Cytat:
ostatni raz wklejam Twój durny cytat , jak ktoś napisał dawno odleciałeś albo coś bierzesz
Widzę, że przyjąłeś podobną retorykę do drozda - chociaż czy ona kiedykolwiek była inna? Jakoś od początku swoim stylem wypowiedzi przypominasz drozda. Brakuje argumentów więc opluwasz. A więc i do ciebie kieruje propozycję spotkania się. Jestem po prostu ciekaw jak wyglądają te wasze mordeczki, mordeczki wiernych rycerzy PiSu.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując