Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.05.2015, 10:22
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Ja nie pisałem o kandydatach na prezydenta tylko o takich osobach z poglądami podobnymi do moich.
Ale jak już załapałeś temat dorabiania sobie łatek przez antysystemowców to może opowiedz jaką łatkę dorobił sobie Duda głosując za oddawaniem polskich pieniędzy Żydom? A przepraszam, akurat jego prawo omija bo ma immunitet i on sobie łatki nie dorobił.

A co do Andrzeja i tego zdjęcia, niezła hipokryzja PiSu, czy raczej jego wyborców a konkretnie Smugi. Andrzej, który był pierwszym obrońcą krzyża dziś już jest ble bo przeszedł na stronę Palikotów i Bronków. Czyli dziś jest dla was lemingiem ale jak był waszym oszołomem to było super ;/ Hipokryzja 100% i to jest przykre, że dla was nie ma granic.
Dziś oszołomów swoich bronicie, jutro już nie bo oszołomią gdzie indziej. Dziś się wypinacie na Kurskich czy innych Ziobrów jutro już nie bo znowu robią dobrze PiSowi ;/
Masakra. To jest właśnie to co powinno się piętnować. Każde środowisko, czy to PiS, PO, Korwin, RN, powinni tych największych krzykaczy, oszołomów, dziwaków od razu gasić w zarodku i wypierdalać na zbity pysk ze swojego grona. Wiadomo ci co najwięcej krzyczą to są najbardziej podejrzani. Tacy ludzie robią tylko zły pijar - tak jak pod krzyżem największy ambaras robiła właśnie grpbka tych krzykaczy-oszołomów na czele z Andrzejem i zapewne przez nich całe to środowisko z pod krzyża miało przypiętą łatkę debili
Nie żydom "prawicowcu" tylko kombatantom, czyli ludziom którzy walczyli za Polskę. A jak jakiś Żyd za Polskę walczył to mu się należy jak psu buda. Wszystkim którzy "myślą inaczej" proponuję kubeł zimnej wody na pusty łeb. To oczywiście ciebie nie dotyczy bo w takim stadium woda już nie pomaga.

Andrzej był dokładnie takim samym obrońcą krzyża jakim ty jesteś prawicowcem. Podstawionym przez gajowego żeby kreował obraz fałszywy i wprowadzał zamęt. Pokaż mi kogoś o rzeczywiście prawicowych poglądach który żałuje kasy na zadośćuczynienie ludziom walczącym za Polskę. Czy mieli by to być Żydzi, Rumuni czy Eskimosi.

Tłumaczono ci to już wielokrotnie, a ty dalej z uporem maniaka demaskujesz się, brnąc w ten kompromitujący cie temat. O czym to świadczy? Każdy sam sobie odpowie.

Smuga napisał(a):Wyświetl post
Już chyba zapowiedział, że nie poprze nikogo w ewentualnej drugiej turze. Wcale mnie, to nie dziwi biorąc pod uwagę, to, co się dzieje wokół jego osoby na finiszu kampanii wyborczej. Wiadomo w czyim interesie działa Kukiz. Pytanie tylko, czy robi, to świadomie, czy nieświadomie.
Oczywiście że świadomie, sami do niego przyszli. Jego "walka" o JOWy zakończona w niszczarce na wstępie dawała mu mgiełkę buntownika, który przecież z tymi, którzy go wydymali nie będzie wchodził w układy. A teraz jak debata przed drugą turą może gajowego pogrzebać to są pomysły żeby "PiS poparł Kukiza bo ma większe szanse" Zaraz na potwierdzenie Jaroo1 ci napisze, że zaiste on prawicowiec Kukiza to by poparł, ale żyda Dudę to już nie . Ale tak jak mówiłem wcześniej, może w Kukizie obudzi się Wallenrod...
Ostatnio edytowane przez Drozd : 02.05.2015 o godz. 10:36.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując