Wyświetl pojedynczy post
kerim1906
Banita

Od: 04.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.05.2015, 10:12
Jaroo1 "A co do Andrzeja i tego zdjęcia, niezła hipokryzja PiSu, czy raczej jego wyborców a konkretnie Smugi. Andrzej, który był pierwszym obrońcą krzyża dziś już jest ble bo przeszedł na stronę Palikotów i Bronków. Czyli dziś jest dla was lemingiem ale jak był waszym oszołomem to było super ;/ Hipokryzja 100% i to jest przykre, że dla was nie ma granic."

ostatni raz wklejam Twój durny cytat , jak ktoś napisał dawno odleciałeś albo coś bierzesz, masz podobnie jak wołominiak emj10 fobie Pisowskie, jego można zrozumieć , został "wydymany" przez PIS i osobiście Sasina w jakichs regionalnych wyborach na radnego , a Ciebie ? kto i co ? zauważam że to się nasila , pilnuj się , wracając do tzw andrzejka , wkleiłem Twoje wypociny bo pokazują że albo nie rozumiesz kompletnie nic jak to było z rzeczonym andrzejkiem albo .... ? już to pisałem wyżej

Smuga "Pytanie tylko, czy robi, to świadomie, czy nieświadomie."

już pisałem , robi to zdecydowanie świadomie , obserwuje u niego od kilku tygodni wzmożoną pewność siebie , nie da się tak nagle zmienić , nie mówię że był jakiś zahukany wcześniej ,ale teraz to sprawia wrażenie króla i władcy lekceważąc nawet mainsreamowych pracowników mediów , coś się wydarzyło , a jego pompowanie w łże mediach jest groteskowe do" bulu"
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 02.05.2015 o godz. 10:18.
Odpowiedz cytując