Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.05.2015, 22:00
Cytat:
Jaroo przepraszam, że zapytam, ale muszę: Czy Ty coś bierzesz chłopie? Przecież liderzy tych kanap politycznych sami sobie przypinają te łatki, o których wspomniałeś w swoim poście
Ja nie pisałem o kandydatach na prezydenta tylko o takich osobach z poglądami podobnymi do moich.
Ale jak już załapałeś temat dorabiania sobie łatek przez antysystemowców to może opowiedz jaką łatkę dorobił sobie Duda głosując za oddawaniem polskich pieniędzy Żydom? A przepraszam, akurat jego prawo omija bo ma immunitet i on sobie łatki nie dorobił.

A co do Andrzeja i tego zdjęcia, niezła hipokryzja PiSu, czy raczej jego wyborców a konkretnie Smugi. Andrzej, który był pierwszym obrońcą krzyża dziś już jest ble bo przeszedł na stronę Palikotów i Bronków. Czyli dziś jest dla was lemingiem ale jak był waszym oszołomem to było super ;/ Hipokryzja 100% i to jest przykre, że dla was nie ma granic.
Dziś oszołomów swoich bronicie, jutro już nie bo oszołomią gdzie indziej. Dziś się wypinacie na Kurskich czy innych Ziobrów jutro już nie bo znowu robią dobrze PiSowi ;/
Masakra. To jest właśnie to co powinno się piętnować. Każde środowisko, czy to PiS, PO, Korwin, RN, powinni tych największych krzykaczy, oszołomów, dziwaków od razu gasić w zarodku i wypierdalać na zbity pysk ze swojego grona. Wiadomo ci co najwięcej krzyczą to są najbardziej podejrzani. Tacy ludzie robią tylko zły pijar - tak jak pod krzyżem największy ambaras robiła właśnie grpbka tych krzykaczy-oszołomów na czele z Andrzejem i zapewne przez nich całe to środowisko z pod krzyża miało przypiętą łatkę debili
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując