rafkur napisał(a):

Rozumiem, że 4 mecze więcej w sezonie rujnują przygotowania i doprowadzają naszych emerytów do stanu przedzawałowego?
Zakładając wtopę w drugiej rundzie 120 tys E za przejście 1 rundy i coś tam za udział w 2 jest zbyt niskim zyskiem za 4 mecze? Wpływu z biletów nie liczę bo za coś trzeba lecieć do tego Kazachstanu.
Kasa to jest kasa - nie pierd..., że się nie opłaca. Ruch nie jest dobrym porównaniem bo aż tak ch.... kadry to my nie mamy.
|
Rzuciłem 2 hasła - Ruch (to 2 albo 3 fatalny sezon po wzlocie), Zawisza, mogę dorzucić trzecie - Śłąsk - ub sezon po grze w p.uefa..
Wynik w lidzei po grze w puefa jak marzenie...
A zresztą... możemy sie tu dziś przegadywać, a kolejne mecze pokażą co i jak... To decydenci w klubie a nie my decydują o co walczą, a ja jak dotąd nie widzę determinacjii i walki o puchary.
Wejdziemy do pucharów i do tego utrzymamy poziom pierwszej ósemki jesienią - nie będę miał problemów z przyznaniem Ci racji.
Będziemy dawać d... i zagramy o 5 miejsce (jak mi się wydaje) ....
Sportowo wydaje mi się, że możemy podjąć (zakończoną sukcesem) walkę o 3 miejsce, ale niestety to nie takie proste...
PS.
"Kasa to jest kasa - nie pierd..., że się nie opłac."
Popracuj nad poziomem dyskusji.