|
Hubert, też bym nie głosował w takich wyborach. Co mi za różnica czy prezydentem by była skrajnie lewacka .....a na usługach (nie wiem na czyjej smyczy on tam biega), czy debil Bul? Wiadomo, że jeden i drugi chcą źle dla Polski.
W przypadku PiSu i Dudy można by wymienić kilka pozytywów ale na mojej decyzji zaważyły trzy czynniki
1. Socjalizm PiSu
2. Podejście do Ukrainy
3. Prożydowskość PiSu.
Nie mam ochoty - chociaż ciągle się biję z myślami, że może jednak - odbierać tego stołka jednemu typowi i oddać go w ręce drugiego, który patrzy na Polskę przez interes Izraela i Niemiec, do tego ma w chuju Rodaków zabitych przez UPOwców, a Polaków nęci socjalistycznymi hasłami.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
|