Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.04.2015, 21:28
ABGwislak, nie kieruję się forum, swoje wątpliwości co do PiSu i Dudy podawałem niejednokrotnie.

Drodz widzę po banicji w wysokiej formie:
Cytat:
I będziesz sobie dalej wmawiał, że Duda byłby jeszcze gorszy
Napisz mi kłamco gdzie ja twierdzę, że Duda będzie gorszy od Komorowskiego.

Cytat:
Pisałem i podtrzymuję swoje zdanie ażebyś potem nie miał do nikogo pretensji i nie podnosił wielkiego larum z tego powodu, iż dalszym ciągu tkwimy w tym bagnie, co teraz sam uciekając od odpowiedzialności i mając w tej sprawie nie do końca czyste sumienie.
Koleżko drogi, nie będziesz mi pisał co mogę czego nie mogę i kiedy mam czyste sumienie a kiedy nie.
Miałbyś do wyboru PO i SLD, co wybierasz? No właśnie. I teraz sobie wbij do głowy, że dla mnie Żyd Duda jest "tak samo" kompetentny i polski jak SLD.
Po prostu nie wybieram między wielkim gównem Bulem a małą kupką Dudą. Potrafisz zrozumieć takie podejście?
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując