Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.04.2015, 20:37
Myślę też, że część osób do pójścia na II turę i zagłosowania z bUlem na Dudę zniechęcili wyborcy PiSu a patrz.ac przez pryzmat tego forum zniechęcili nasi forumowicze PiSowscy.
Jak ktoś tu czyta na swój temat, że jest "prawicowcem", popiera ruskich agentów czy też sam jest ruskim agentem, jest pożytecznym idiotą, zwolennikiem PO, Komorowskiego generalnie urbanopolatfusów, i w ogóle, wiadomo jest niedojebany bo nie jest za PiSem, to walić takie coś.
Najpierw się Wam nie podoba wszystko co inne od PiSu, walczycie z tym a później w łaskę i jakieś szantaże emocjonalne stosujecie. Już to pisałem kiedyś, że jesteście takimi samymi lemingami jak te PeOwskie, tylko z drugiej strony barykady. Nawet jeśli Duda i PiS wygrają wybory to niewiele się w Polsce zmieni, wymienią się jedne świnie na drugie i jedne lemingi na drugich.
Taka właśnie Polskę chcecie budować. Nie Wielką Polskę, tylko swoją.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując