Wyświetl pojedynczy post
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.04.2015, 22:42
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Ciekawe o co w tym wszystkim chodzi, do uja niepodobne żeby TVNowskie ścierwa lansowały Kukiza zamiast Komorowskiego czy czegoś lewego.
Ale człowieku, ja tu piszę o II turze a nie o I, bo w tej głosuje na Brauna.
Zresztą, dzisiaj byłem u niego na spotkaniu w Europejskim. To co powiedział o innych kontr-kandydatach i o możliwych "spółkach" łagodnie mówiąc, nie wróży nic dobrego- każdy sobie rzepkę skrobie...

Więc jeszcze raz. Dla nie największym kurestwem, bandziorami, s....ysynami którzy okradają ten kraj i którego jestem naocznym świadkiem, jest ta mafia z Pomorza. Chodź sam mam w dupie PIS zagłosuje na niego z zamkniętymi oczami- bo mam ogromną nadzieję, że te jebane szmaty z PO zostaną rozliczone w ten sposób, że ludzie ich na widłach wyniosą. A jeśli ktoś porównuje PiS do PO to dla mnie z calym szacunkiem jest agitatorem na rzecz aktualnego systemu, bo ....a od Stonogi, Brauna po Sumińskiego przyznają, że z Kaczorami chociaż dało się rozmawiać i przynajmniej nie wkładali łba do koryta.
Zrozum, jeśli porównujesz PIS do PO to obrażasz inteligencję obecnych tu ludzi- żadna partia- oprócz SLD i tego czegoś od palikota nie zasługuję na tego typu porównania.
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 29.04.2015 o godz. 22:52.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując