|
Poglądy jakieś tam mają, chodziło mi o to czy są prawicowi, liberalni lub lewicowi oraz to czy chcą głosować na Komorowskiego, Dudę, czy w ogóle nie chcą głosować.
Dostali Kukiza i część zmieniła poglądy czy jak wolisz "poglądy" i sobie przeszła na nową przystawkę pokazaną w tv.
Mniejsze zło to jest wszystko co będą chciały nazwać tak media. Jak powiedzą "glosujcie na mniejsze zło czyli Kukiza" to będzie mniejszym złem Kukiz.
Media mają władzę, ludzie myślą tak jak media im mówią dlatego Korwiny i Kaczyńscy to oszołomy, Kowalski i Braun to faszyzujący antysemici, dlatego wybierają mniejsze zło, nie marnują głosów, dlatego chcą zgody i bezpieczeństwa itp itd.
Także spokojnie lemingi sobie mogą głosować na Kukiza na zasadzie wybierania mniejszego zła.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
|